keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

Uuteen päivään väsyneenä ja taistelutahoisena


Eilinen ilta hujahti ensin lautakunnassa ja sitten Helsingin Jhl:n demareiden ja sitoutumattomien vaaliristeilyllä. Päivä oli varsinainen härdelli. Yritin lukea kokouspapereita kahden uloskinuavan tenavan kanssa välillä puhuen puhelimessa Mirvan kanssa. Kylppärissämme ramppasi remonttimiehet, jotka vetivät silikoonit uusiksi, joten suihkuun ei kotona asiaa ollut –tai oikeammin ole ollut maanantaista lähtien, jotenka peseytyminen oli hoidettava vanhempieni luona Suutarilassa. Joka tapauksessa Petteri tuli onneksi ajoissa poikia hoitamaan ja minä otin loppuspurtin, kohti iltaan valmistautumista.

Lautakunnassa virisi hyvä keskustelu vanhusten kauppakassipalvelusta. Kauppakassin hinta ja palveluprosessin hallinta keskustelutti. Samoin se, kuinka jatkossa virastojen välinen yhteistyö tämän kaltaisissa hankinnoissa saadaan pelittämään. Mielestäni tässä kauppakassihommelissa on samantyylisiä elementtejä kuin aikaisemmin Tessan tempaus, jolla tuleva rouva sai minut ja muutaman muun näyttämään toisen kotimaisen kielen taitoja yhdistetyllä karaokella.. No jekku piristää aina ja Tessan varalle olen jo viime yön pimeinä tunteina muutaman miettinyt ;) Kiitokset kaikille ihanille läsnäolijoille mukavan, lämpimästä Jhl-menosta ja loppurutistusta vaalitaistoon!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa menoa oli eilisessä karaokessa ja itsehän halusit laulaa =) Joskus toverin on vähän rohkaistava toista...
Muista niiden metkujen kanssa, että loppu hyvin kaikki hyvin. Sait sitten minutkin kanssasi laulamaan, kuten halusit!!!
Uskaltaakohan sua vielä nähdä, kun ei tiedä mitä jäynää tulee takaisin??? No itsepähän aloitin =)
Ajattele muuten, että me saatiin tanssilattia täyteen hymyhuulilla ja Charlie Brownilla!!!

Mirka kirjoitti...

No ehkä sä vielä uskaltaudut näkemään mut. Ei metkut mielessäni niin pahoja ole ...Ehkä ;)

Ennen kuulumatonta kyllä. Vielä kun meidän laulun piti olla salainen ase, jolla saadaan koko karaoke loppumaan. Toisinpa kävi.