keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa - Vaalivalokuvausta


Sovimme Mirvan kanssa eduskuntavaaleja varten suoritettavasta valokuvauksesta. Tiedän viime eduskuntavaalien kuvaus kokemuksesta, että sessiosta tulee vatsa kipeäksi kikatuksesta ja herätämme varmasti kummeksuvia katseita. No joka tapauksessa vaalityö on suurelta osin hauskaa, kun sitä tekee rentojen ja sopivasti irrottelevien ihmisten kanssa. Saas nähdä missä loskassa sitä tällä kertaa poseerataan.. No tässä kuvia, joista osaa käytimme viime eduskuntavaalien yhteydessä ja osan heitimme suosiolla mappi ö:hön.

Vaikka moni asia onkin muuttunut viime eduskuntavaaleista, samat vaalilupaukset pitävät edelleen. Ehkä helpoiten huomattavimpia muutoksia ovat hiusteni värin muutos punertavasta mustaksi, sukunimeni vaihdos Vainikasta Oksaksi ja tietenkin perhetilanteeni on muuttunut. No elämä opettaa ja nyt useita kokemuksia viisaampana olen oppinut paljon politiikasta, aikuisten arjesta ja ihmisten hyvinvoinnista sekä kansainvälistyvästä kotimaastani.

Nyt kuvataan minua, elämääni ja kotiani. Jännityksellä odotan mitä kuvat nyt kertovat. Hauskuutta on ainakin luvassa, vaikkakaan poseeraaminen ei ole ehkä vahvin puoleni!

2 kommenttia:

Petri Mustakallio kirjoitti...

Wou! Makeita kuvia :)))

Mirka kirjoitti...

Tänks :)