maanantaina, marraskuuta 13, 2006

Työtä ja välittämistä istumalihakset koetuksella

Puoluevaltuuston kokous ja viikonloppu ovat takana. Kokouksessa päätettiin sääntömääräisistä asioista, pääministeriehdokkaan asettamisesta ja puoleen vaaliohjelmasta. Kokouksen henki oli eteenpäin katsova, idealistinen, välittävä ja huolehtiva. Omassa puheenvuorossani vaadin vanhempainvapaan pidentämistä tasa-arvosyistä . Tahtotilamme oli selvä. Sdp on suunnannut pari piirua ihmisen suuntaan ja aikoo jatkaa samalla linjalla.

No, puolipäivää junassa juksuttaen Ouluun ja takaisin meni höpötellessä. Kuitenkin koko viikonloppu hävisi jonnekin ja vielä kun sunnuntaina oli ohjelmistossa isänpäivän vakiojutut niin viikonloppu meni aika juoksemiseksi tai istumiseksi... Nyt kuitenkin pakkaan pojat rattaisiin ja suuntaan liikuttamaan istumisesta puutuneita lihaksiani Tapanilan erälle. :)

Jos mielessäsi heräsi kysymys: Mikä on puoluevaltuusto?

2 kommenttia:

Petri Mustakallio kirjoitti...

Oikeaan asiaan puutuit. Nyt vain näyttää siltä, että eduskunnan perustuslakivaliokunta on vesittämässä niitäkin parannuksia joita perhevapaauudistuksessa valmisteltiin. Sari Sarkomaa ja kummanit lienevät tyytyväisiä.

Mirka kirjoitti...

Näinpä minustakin ..Sain kyllä kuulla muutamalta vanhemmalta toverilta, että ei käy päinsä. A) muuten lomankertymisoikeus vanhempainrahakaudelta menee. B) kokoomus ei koskaan suostu tuohon, jos loman kertymisoikeus ei mene.

Olen sitä mieltä, että ei se niin saa mennä. Jos haluamme laajentaa toimivaa järjestelmää, sitä ei todellakaan pidä samaan aikaan heikentää toisaalta. Pidennetään siis vanhempainrahakautta ja lomankertymisoikeuksilla.