keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

La Stradaa ja lautakunta-ajatuksia


Lautakuntaamme tulee jo tänä syksynä – ilmeisesti sitten, kun uusi hankintalaki saadaan ulos eduskunnasta – käsittelyyn kaupungin uusi hankintastrategia. Odotukseni strategiaa kohtaan ovat suuret ja toivon, että siinä linjataan laajemmin siitä, mitä hankitaan ja miten. Sekä määritellään kaupungin hankintakeskuksen roolia.

Eilen jutustelimme La Strada aktiivi Jarin kanssa hänen virastojensa tukkutorin ja hankintakeskuksen tilanteista. Ilokseni huomasin, että hänen näkemyksensä täydensi minun näkemyksiäni. Elikäs tukkutorilla menee pääsääntöisesti hyvin ja hankintatoimessakin asiat etenevät oikeaan suuntaan. Hienoa!

Tosin haasteita on ja tekemistä riittää. Uskon, että tulevaisuudessa hankintakeskuksen rooli tulee muuttumaan ja osa toiminnoista on järkevä siirtää sieltä vaikkapa Palmiaan valtuuston linjauksien mukaan. Haasteita liittyy myös budjettien kanssa elämiseen ja organisaatioiden hiomiseen.

La Stradalta – elikä pääkaupunkiseudun Jhl:nuorilta odotan aktiivista otetta myös asioiden pohdinnassa. Työntekijöiden hyvinvointi ja taloudellinenkin selviäminen sekä hankintojen tekotavat vaikuttavat oleellisesti meihin kaikkiin. Eilen valitun La Stradan uuden puheenjohtajan Teea, Tessa, Klaverin, varapuheenjohtaja Niina Turusen ja sihteeri Outi Kinnusen toivon ottavan haasteen vastaan ja satsaavan toiminnan lisäksi asioihin.

Onnittelut valituille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti =)