sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2006

Viikonloppuvilskettä

”Olipas viikonloppu”, mietin istahtaessani tietokoneen ääreen. Tänä viikonloppuna onnistuimme yhdistämään loistavalla tavalla huvin ja hyödyn. Perjantai kului perheen parissa jalkapallokentällä viilettäen ja kotona nautiskellen.. Lauantaina oli Helsingin sosialidemokraattien piirikokous ja Sosialidemokraattisten nuorten viimeinen hallitus ennen liittokokousta. Illalla suuntasimme Petterin kanssa ravintolaan – Ravintola Kynsilaukka, suosittelen valkosipulin ystäville - syömään ja kun pääsimme kotiin, löysimme itsemme naapurien terassilta... Pojat olivat mummolassa hoidossa ja he jäivät sinne iloisina.. Sunnuntaina haimme mummon ja vaarin lellimät lapset kotiin sekä kerkesimme ulos leikkipuistoon nauttimaan aurinkoisesta kevätpäivästä.

Helsingin sosialidemokraattien piirikokoustunnelma oli toisenlainen, kuin voisi kuvitella. Porukka näytti nuorentuneen ja poliittinen keskustelu oli mielestäni antoisampi kuin aikoihin. Alustukset pitivät Susanna Rahkonen ja Vesa Mauriala, jonka jälkeen me piirikokousedustajat puhuimme tärkeäksi kokemistamme asioista. Minä puhuin lapsiperheiden köyhyysproblematiikasta ja siitä millaisia arjen haasteita lapsiperheissä on. Lisäksi olin erityisen tyytyväinen kokouksen julkilausumaan, joka muistutti, että hoitotakuu koskee myös lapsia.

No anyway ”maailman parannusviikonloppu” on takana ja nyt voimme odotella rauhassa, miten asiat etenevät vai etenevätkö ne…

Ei kommentteja: