maanantaina, tammikuuta 22, 2007

Yhdessä saadaan enemmän aikaan

Inhoan väitettä, jokainen ikäluokka on saanut enemmän kuin edellinen. Inhoan vastakkain asettelua, kun kyse erilaisista ihmisistä. Kaikki on suhteellista, moni asia on muuttunut ja tulee muuttumaan. Kuitenkin katsoessani viikonloppuna Helsingin sosialidemokraattien välitilinpäätöstä tunsin sydämessäni lämpöä ja suulleni tuli hymy. Me sosialidemokraatit kannamme huolta kaikista ikään, ammattiin tai johonkin muuhun yksityiskohtaan katsomatta.

Kotikaupungissamme, Helsingissä, kuten kaikissa suurissa kaupungeissa on omat
erityispiirteensä niin hyvässä kuin pahassa. Suurissa kaupungeissa on enemmän valinnanmahdollisuuksia, aktiviteettejä, elämäntyylejä ja erilaisia ihmisiä - Erilaista rikkautta kuin pienissä kunnissa.

Suuruudellakin on varjonsa, jotka me sosialidemokraatit tiedämme. Yksinäisyyden kokeminen yli 500 000 tuhannen ihmisen joukossa, ei ole harvinaisuus, mikä osoittaa vain sen, että sosialidemokraattisella politiikalla riittää haasteita Helsingin kehittämisessä.

Tärkeää on, että olemme tehneet ja teemme vastuullista politiikkaa. Kuten aikaisemmin myös tällä kerralla, me sosialidemokraatit, lupaamme käsi sydämellä kantaa huolta niin vauvasta kuin vaaristakin. Me rakennamme siltoja arkeen erilaisten ihmisten välille.

Ei kommentteja: