torstaina, tammikuuta 11, 2007

SAK:n vaalitavoitteita kuuntelemassa korvatulehduksista huolimatta

Molempieni lasteni korvatkivut olivat hoidossa, lääkärissä käyty ja lääkkeet saatu, ja Petteri tuli töistä viettämään aikaa poikiensa kanssa, suuntasin kohti Hakaniemeä ja SAK:ta. Iltani kului kuunnellen Olli Kosken alustusta SAK:n vaalitavoitteista ja samaan aikaan selaillen materiaalia, joka tilaisuudessa meille eduskuntavaaliehdokkaille jaettiin.

SAK:n julkaisussa tavoitteena on osaava ja oikeudenmukainen Suomi. SAK näkee kolme haastetta työllisyyden parantamisessa, jotka kyllä jaan SAK:n kanssa. Elikäs: Taloudellinen haaste, Sosiaalinen haaste ja Ekologinen haaste. Nämä haasteet pitävät sisällään kansainvälisen kovan kilpailun, väestön ikääntymisen, uhkan siitä, että eriarvoisuus murentaa sosiaalista pääomaa, ympäristömme suojelun, ilmaston muutoksen torjunnan ja energiakysymykset.

Vaalikauden kolme Paperit olivat täynnä varteen otettavia vaihtoehtoja ja samalla osoitus siitä, että SAK:ssa on paiskittu duunia toden teolla ihmisen asialla. Täältä löydät SAK:n tavoitteet eduskuntavaalikaudelle 2007-2011. http://www.sak.fi/ajankohtaista_arkisto_2006.shtml/07?22180

Ei kommentteja: