tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Rauhallisuutta vaaleista huolimatta

Vaalikiire kiihtyy ja kokemuksesta tiedän, että se kiihtyy niin kovaksi kuin sen antaa kiihtyä. Jos itse ei rajoita menoja, ei kukaan muukaan sitä tee. Samalla vaalityöt ovat sellaisia, etteivät ne tekemällä lopu. Tässä todellakin punnitaan oma arvojärjestys ja se, kuinka vahva on vetämään rajaa niin, ettei anna oman arvojärjestyksen jäädä vaalityön jalkoihin.

Haluan olla hyvä äiti, puoliso ja kansanedustajaehdokas. Tästä syystä ajankäytön huolellinen miettiminen on välttämätöntä. En halua, että arvojärjestykseni toteutuvat vain puheissa, vaan myös vaalirutistuksen aikaan arjessani. Toivon, että eduskuntaan saadaan kattava otos kansasta ja erilaisia ihmisiä.

Lapseni tarvitsevat aikaa äidiltä, joka oikeasti keskittyy heihin samoin puolisoni ja ystäväni. Haluan pyhittää aikaa myös tavalliseen arkeen ja jos joku ihmettelee, miksei minua näy joka päivä jossain, buukkaan mieluummin kalenterini niin, että käyn joinakin päivinä vaalitöissä ja toisina olen vapaalla. Haluan nauttia elämästä, jotta voin nauttia myös vaalityöstä.

Ihminen tarvitsee välillä rauhaa.

2 kommenttia:

m kirjoitti...

Täällä taas lukemassa, niin kuin joka päivä.
Kiva kuulla, että saat sovittua menot niin että pystyt olemaan lasten kanssa mahdollisimman paljon, he tosiaan ovat äitien ykköstoimia, muut asiat on sivutyötä. Mä onnistun aina kuitenkin soittaman just silloin kun ET ole kotona, argh..
Käyhän vierailulla ja tee kysely ;)

Mirka kirjoitti...

Jeps. Käyn heti kun sopiva aika koittaa, eikä ole jotakin akuutimpaa. On vain pakko priorisoida aika kaikesta muusta kuin vaaleista ja perheestä lähes olemattomiin seuraavaksi kuukaudeksi. Luotan siihen, että ystävät ymmärtävät.

No pojat lähtevät isilleen viikonlopuksi, joten josko viikonloppuna sitten ehtisin tekemään kyselun ja vaikka lenkillekin. :=)