torstaina, tammikuuta 25, 2007

Rakel otti kopin

Tänään julkistetaan kampajaani liittyvä salainen haaste. Ilokseni kansanedustaja Rakel Hiltunen otti haasteen vastaan ja pääsee jopa itse illalla paikalle vastaamaan haasteeseen. Mukavaa kun hommat etenee sutjakasti!

Tässä vielä asiaan liittyvä tiedote:

"Kansanedustajaehdokas Mirka Oksa julistaa torstaina salaisen vaalihaasteen muille eduskuntavaaliehdokkaille. Vaalihaasteen on tarkoitus toimia muistutuksena siitä, että vaalilupaukset ovat lupauksia siinä missä muutkin lupaukset ja ne on tarkoitettu pidettäviksi.

Mirka Oksa haluaa haasteen myötä saada ehdokkaat lähemmäksi äänestäjiä. "Tulevia eduskuntavaaleja ei ratkaista tyhjillä lupauksilla", sanoo Mirka Oksa ja jatkaa "Ehdokkaiden on mahdollista päästä lähemmäksi äänestäjiä tapaamisten lisäksi myös Internetin välityksellä".

Mirka Oksan tukiryhmä kokoontuu torstaina 25.1. kello 18 Sdp:n Castreninkadun vaalitoimistossa (Castreninkatu 13), jolloin salainen vaalihaaste julkistetaan. Mirka Oksa on haastanut vaalihaasteeseen Maria Guzenina-Richardsonin ja Rakel Hiltusen. Tukiryhmän kokouksessa Rakel Hiltunen vastaa haasteeseen. Tervetuloa paikanpäälle."

Ei kommentteja: