keskiviikkona, tammikuuta 10, 2007

Korvia särkee

Yöllinen huutokonserttimme alkoi välittömästi nukkumaanmenoajan koittaessa. Kävimme eilen Nikin kanssa terveysasemalla, jolloin korvissa tavattiin pöpö - ja illalla Neo ilmoitti, että hänet pitää viedä lääkäriin, koska hänellä on päässä pipi. Asiasta keskusteltiin ja tulimme siihen tulokseen, ettemme tältä pohjalta suuntaa päivystykseen.

Jokaisesta huoneestamme kaikui huuto läpi yön, kun poikein uni oli katkonaista ja levotonta. Omat käteni olivat vielä rajalliset, koska ranteessani taitaa olla jännetuppitulehdus. Joka tapauksessa molemmat lapset olivat kuumeessa ja epäilen, että molempien korvia särki. Yöjuoksuni erisänkyjen välillä alkoi välittömästi uniajan koittaessa ja loppujen lopuksi kaikki nukkuivat tai yrittivät nukkua mitä kummallisimmissa paikoissa. Jone ja Neo nukkuivat Neon sängyssä ja minä rauhoittelin pienempää aamuyön milloin missäkin. Onnistuin saamaan pikkuherran hetkellisesti untenmaille, kun laitoin rauhallisen musiikin soimaan taustalle ja kaappasin vesselin, joka sillä hetkellä tuntui riiviöltä, kainalooni.

Aamun soppatykkisuunnitelmat menivät nyt uusiksi, kun suuntaammekin vaalityön sijaan lääkäriin. Tällä hetkellä haaveilen päiväunista, jotka nukutaan hiljaisuudessa. Saapi nähdä toteutuuko arkinen haaveeni.

Ei kommentteja: