maanantaina, helmikuuta 06, 2006

Ne 5 omituista tapaani

Petteri muisti minua haasteella, jossa pitää luetella viisi omituista tapaani. Tarkka tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Hetken mietinnän jälkeen mieleen tuli ainakin seuraavia:

- Jos tiedän jonkun olevan kotona, niin tapaan soittaa ovikelloa, vaikka minulla olisikin avaimet mukana. Iloisia jälleennäkemisiä ei voi olla liikaa. Tosin jälleennäkeminen ei aina ole niin onnistunut, jos olen keskeyttänyt jotakin pahasti. Tosi yritys hyvä ja eiks se niin ollut, että yrittänyttä ei laiteta

- Järjestän astianpesukoneen yleensä aina, kun Petteri on sen täyttänyt. Tämä kahdesta syystä: Ensiksikin kun järjestän astiat, saan koneeseen mahtumaan niitä enemmän. Toiseksi ne vielä puhdistuu paremmin. Petteri, jos luit tämän, ole kuin et olisi kuullutkaan asiasta, jooko?

- Maustepurkit ovat meillä maustekaapissa aakkosjärjestyksessä. Joku on tätä joskus kutsunut omituiseksi, mutta itse en ymmärrä mitä omituista siinä on. Se on vain käytännöllistä, kun mausteet löytyvät kaapista helpommin. ;)

- Tarvitaan yksi ajantaju. Ainakin Petteri ihmettelee jatkuvasti, kuinka voin olla niin usein tietämätön kellon olemassaolosta. Saatan istua tietokoneella ja ihmetellä, mitä kello on, vaikka kellon aika näkyy kokoajan ruudussa. Sama saattaa tapahtua aamulla, kun pitäisi suunnata johonkin.

- Olen mukana poliittisessa toiminnassa ja puolueen jäsen, mikä ei valitettavasti ole kovin yleistä ikäisilleni. Moni on ihmetellyt asiaa, kaiketi siksi etten ole ollut koulussa hikipinkonörtti, vaan pikemminkin vauhtia ja vaarallisia tilanteita on riittänyt. Itse olen sitä mieltä, että ehkä siitä syystä. Käytäntökin kun kasvattaa. Nyt ei tarvitse enää hölmöillä samaan tapaan niin ja politiikka on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun hommaan pääsee mukaan. Tosin poliittinen minäni on nyt jo käynyt useille tuttavilleni tutuksi.

Haaste lähtee seuraaville: Nesrin, Tuomo, Hanna, Laura ja Ismo

Ei kommentteja: