perjantaina, helmikuuta 10, 2006

Horjuva pikkumies liukastuu, osa II

Tuossa aiemmin kirjoitin leikkipuistojen talvikunnossapidosta blogiini. Tein samasta asiasta myös mielipidekirjoituksen, joka julkaistiin Helsingin Uutisissa maanantaina 6.2. ja lisäksi laitoin asiasta meiliä muutamalle yleistentöidenlautakunnan jäsenelle.

Tämä kirjoitus oli huomattu ilmeisen hyvin. Kun kävin torstaina Jakomäen leikkipuistossa, kuulin että ihmiset olivat jo saaneet palautetta asiasta. Näyttää siltä, että kaupungin puistojen talvikunnossa pidossa on hyvin erilaisia käytäntöjä. Positiivista palautetta tuli siitä, että joku ottaa asian esiin ja näin oli monia muitakin asioita edistymään.

Myös suoremman vaikuttamisen rintamalla on edistystä. Yleisten töiden lautakunnan sd jäsen Matti Taina vastasi pikaisesti asiaa kosketelleeseen sähköpostiini ja sanoi pistävänsä asiasta kyselyn Rakennusvirastolle. Taina lupasi palata asiaan, kun saa lisävalaistusta. Asiasta vastuullisen lautakunnan jäsenkin siis on nyt ainakin tästä tietoinen ja ilmeisesti myös halukas satsaamaan leikkivien lasten arjen turvallisuuteen.

Tämä on näitä pieniä tärkeitä asioita, joka kannattaa hoitaa kuntoon ennen kuin kukaan satuttaa itsensä. Päivitän asian etenemistä, kun kuulen siitä lisää.

Ei kommentteja: