perjantaina, maaliskuuta 10, 2006

Muutoksen tuskaa

Olemme pistäneet pitkään vireillä olleen hankkeen eteenpäin. Samalla sitä on kohdannut ajatuksia, joita ei ole aikaisemmin tullut vastaan.

Olemme pistäneet nykyisen asuntomme myyntiin Opkk:n kautta. Luopumisen tuska on aikamoinen. Ei olisi uskonut, että seiniin voi rakastua, mutta kyllä niihin voi. Nykyinen asuntomme on kuitenkin meille se ensimmäinen Koti - ei enää pelkkä asunto tai kämppä.

Suhde tähän asuntoon on kuitenkin tullut tiensä päähän. Huolimatta siitä, että paikka on hyvä, pinnat kunnossa ja viihtyisyyskin varsinkin Fab5 käsittelyn jälkeen erinomainen. Lapsia ajatellen tämä suhde ei kuitenkaan toimi. Meidän perheen on kuitenkin nyt aika ottaa askel eteenpäin, vaikka ikävä tulee niin ihania naapureita kuin luonnonrauhaa ja tätä kotia.

Vaikka asuntojen hintatasosta on ollut tietoinen, niin kyllä tässä tuskaa on tullut myös sen suhteen mitä on varaa ostaa. Ensin haaveilimme jostakin uudiskohteesta, mutta totesimme että rahat loppuvat kesken eikä riskinsietokyky riitä. Nyt on etsinnässä lähinnä joku vanha rivitaloyhtiö, josta vaikka remontoimalla saisi meille toimivan kodin. Olemme kyllä varautuneet siihenkin, että nyt ei tule vastaan se lopullinen muutto, vaan siirrymme muualle väliaikaiseen ratkaisuun.

Ei kommentteja: