keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Suomineidon on aika hymyillä

Ikärakenteemme muuttuu ja arkemme täyttyy uusilla tavoilla. Nyt olemme kuulleet monenlaisia vaalilupauksia, joista osa pitää ja osa ei. Sdp:n lupaukset ovat aikaisemminkin pitäneet. Usko tai älä: Sdp:n viime vaalien vaaliohjelma on toteutettu lähes sataprosenttisesti.

Viime eduskuntavaalikaudella olemme parantaneet työllisyyttä, työntekijän asemaa, turvanneet hyvinvointia, ehkäisseet syrjäytymistä, parantaneet pienituloisen asemaa. Emme tehneet ylisuuria lupauksia, vaan olimme realisteja. Halusimme rakentaa vaaliohjelman, jonka avulla askel askeleelta turvaamme hyvinvointia tasaisesti kaikille.

Nyt toimimme samoin. Tavoitteenamme on muun muassa täystyöllisyys, pätkätöiden muuttaminen pysyviksi työsuhteiksi, ikäihmisten hoivapalveluiden ja -henkilöstön lisääminen, kouluterveydenhuollon, lasten ja nuorten mielenterveyshoidon lisääminen. Haluamme, että yhteiskunnan kaikista jäsenistä huolehditaan ja ketään ei jätetä yksin - heitteille.

Meillä on keinoja ja halua tarttua työhön tässä haastavassa Suomen väestörakenteen muutostilanteessa. Meillä on hyvä asenne ja kaikki mahdollisuudet pitää huolta Suomineidostamme. Tunnelin päässä on valoa. Hymyä siis suomineito!

P.S. Oma tukkoinen olonikin helpottaa... :)

Ei kommentteja: