maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

ISO KIITOS - TYÖ JATKUU

Vaalitulos näyttää selvästi sen, että kansa halusi muutosta. Helsingissä tippui kaksi istuvaa sosdem. kansanedustajaa ja Uudellamaalla jopa neljä. Vaalityötä puolueessani teimme kaikki niin paljon kuin jaksoimme. Pakkasessa, tuiskussa ja tuulessa vaalityömme eteni suunnitelmien mukaisesti.

Joka tapauksessa henkilökohtainen tulokseni, 1890 ääntä, oli huikea. Kun Sdp:n äänimäärät laskivat Helsingissä selvästi neljän vuoden takaisesta, oma äänimääräni nousi huomattavasti. Hienoa oli huomata, että tukijoukkueeni hymyili edelleen ja oli selvästi sitä mieltä, että EESPÄIN!

Lupaan jatkaa pitkäjänteistä työtä hyvinvointiyhteiskunnan hyväksi ja toivon, että kaikki te ihanat ihmiset, jotka olette omalta osaltanne saaneet tämän tuloksen aikaan, olette apunani. Suuri kiitos ja halataan, kun tavataan.

Erityiskiitokset haluan osoittaa - Teillä kaikilla oli merkittävä rooli tämän kampanjan onnistumisessa:

Mirva Haltialle, Kati Kokkoselle, Petteri Oksalle, Jouni Lahdelle, Harri Anttilalle, Eija Paanaselle, Salme Koskelalle, Marja Luokkaselle, Outi Niemelälle, Sampo Parikalle, Esko Mertaselle, Antti Portaanpäälle, Kaisa Koskiselle, Tapio Havastolle perheineen, Tuula Jurmulle, Hanna Kaukopurolle, Jukka Väänäselle, Satu Kuusiolalle, Hannu Haapalalle, Leena Peltoniemelle, Tero Strandille, Timo Katajamäelle, Pekka Tirkkoselle, Seija Leinoselle, Kent Åkebergille, Meeri Kuikalle, Riina Kuikalle, Marianne Aholle, Maija Savolaiselle, Kaisa Lehtiniemelle, Sonja Myllyniemelle, Johanna Nikuselle, Janette Jaloselle, Antti Ojalalle, Anita Vihervaaralle, Terttu Peltoselle, Erkki Hämäläiselle, Tapani Saloselle, Jorma Höökille, Seppo Saariolle, Harri Anttilalle, Eine Vainikalle, Seppo Vainikalle, Merja Bergille ja Hannu Haapalalle.

4 kommenttia:

Petteri Oksa kirjoitti...

Kiitos ehdokkaalle!

Puolueen kannatuksen laskusta huolimatta äänimäärä meni ylöspäin ja taakse jätettiin iso joukko nimiä. Tästä on hyvä jatkaa!

Mirka kirjoitti...

Helppohan se on ehdokkaana hymyillä, kun on noin ihana tukijoukko. Kiitos kaikille!

Mikael Pirttis kirjoitti...

Hei!

Kun nähtiin sunnuntaina, tulin suoraan laskemasta ääniä, en vielä tiennyt äänimäärääsi. Paljon onnea menestyksestä! Tuo äänimäärä eduskuntavaaleissa merkitsee valtuustopaikkaa 2008 ja kovaa työtä jatkamalla eduskuntapaikkaa 2011, varsinkin jos vanhempaa kaartia jää hieman syrjään.

Mirka kirjoitti...

Kiitos Anssi. Todellakin työ jatkuu ja siten kaikki on mahdollista. Aika näyttää sen, mikä kaikki. :)