keskiviikkona, lokakuuta 25, 2006

Vaalityössä




Kuten jo aikaisemmin kirjoittelin Jhl:n vaalikampailu on nyt täysillä käynnissä. Kuten jo kirjoittelinkin olen ehdolla numerolla 31 ja tänään päiväni kului ammattiliittoani esitellen Kolmen Sepän patsaalla. Mukavaa oli ja odotan jo innolla kevään keskusteluja erilaisten ihmisten kanssa eduskuntavaalikentällä.

Keskusteluja käytiin suoritusyhteiskunnasta, asenteista, työelämän epäinhimillistymisestä, liiallisesta valinnan vapaudesta ja sitä myöten yksilön vastuusta, palveluiden puutteesta ja köyhänä kitkuttelusta. Elikäs epäkohtia nousi esiin enemmän kuin tarpeeksi ja monien tarinat koskettivat. Eipä voi muuta kuin toivoa, että viestit ahdistuksesta, epävarmuudesta ja epätoivosta kantautuvat Arkadianmäelle ja sieltä eteenpäin Eurooppaan.

Tässä joitakin kuvia tositoiminnasta ja vaikka mukavaa olikin, kylmä keli teki tehtävänsä. Vaaliautoilun jälkeen kuuma kaakao tuli tarpeeseen. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Go Mirka!

Vaikka JHL:n vaalit onkin eri juttu, on samalla hyvä treenata eduskuntavaaleja varten vaalikampanjointia. Tuuli on ulkona pistävän kylmää.. kivaa ajatella, että tammikuussa on -25 astetta ulkona... ;)

-k-

Mirka kirjoitti...

Toivottavasti ei ihan -25... Muuten saa todellakin miettiä, kuinka tarkenee tai sitten vaan asenteella ja sillä suomalaisella sisulla...