tiistaina, lokakuuta 31, 2006

Toisenlainen aamu kuin eilen

Toisenlainen aamu kuin eilen. Kun eilen heräsin pirteänä kuin peipponen, ja hehkutin mukavaa jopa piristävää sadepäivän aamua blogissanikin. Niin, siitähän seurasi se, että tänään olotila oli päinvastainen. Yö meni pyörien ja vuorotellen poikien sänkyjen luona juosten. Ehtihän herra kakspuolvee nukkua jokusen tunnin vieressäni kunnes kolahti huudon kanssa sängyltä lattialle.

Aamulla kävi mielessä, että siinä olisikin komiikkaa ja tositeeveetä kerrakseen, kun seuraisi meidän yötoimintaa kärpäsenä katossa tai sitten kakskytneljäseittemän.. Niin ja toivon mukaan en ole ainoa, joiden yöt kuluvat välillä lasten kanssa temmeltäessä. Loppujen lopuksi yö loppui kesken ja herätys oli tänään –kiitos kellojen siirtämisen- taas ennen kuutta.

Eipä auttanut muu kuin keittää iso pannullinen kahvia ja laittaa video pyörimään, joka tänään ei ollut joogaa, vaikka ehkä juuri tänään olisi kannattanut startata joogalla, mutta kun ei voinut vähempää kiinnostanut aloittaa koko aamua. No, pikku hiljaa alan pääsemään voiton puolelle ja hiukan lohduttaa sekin, että minulla on tänään aika Jakomäen leikkipuistossa hierojalle. Eipäs siis muuta kuin uuteen päivään ja toivotaan, ettei tämä nyt ennen puolta päivää muutu räntäsateeksi…

Ei kommentteja: