keskiviikkona, kesäkuuta 28, 2006

Iloinen ylläri

En olisi uskonut, että hallitus pääsee sopuun kunta- ja palvelurakenneuudistuksesta. Se että eduskuntavaalit lähestyivät lisäsi varmasti motivaatiota toimia hankeen etenemiseksi, mutta samalla teki kompromissin etsinnän haastavammaksi. Tiesin kyllä, että tovereilla oli kova halu saada asia etenemään, mikä olikin järkevä tavoite. Se että keskusta suostui juuri minkäänlaiseen kompromissiin, oli minulle erityisen positiivinen yllätys. No, nyt sopu on syntynyt ja esityksessä on paljon hyvää.

Suosittelen lukemaan lisää aiheesta Sdp:n, keskustan ja sisäasianministeriön nettisivuilta

2 kommenttia:

Petri Mustakallio kirjoitti...

Heh, tai vaikkapa meikäläisen sivuilta. Siellä ei ole ihan vastaavanlaista suitsutusta kuin mainitsemillasi sivuilla. Minusta pelkästään se, että ratkaisu saadaan aikaan ei tee ratkaisusta hyvää. Tähän hankkeeseen oli laitettu niin paljon odotuksia ja kallispalkkaisten ihmisten työaikaa, että konkreettisempia tuloksia olisin odottanut.

Mirka kirjoitti...

No kyllähän sen tiesi ettei siitä hyvää tule kun kepun kanssa tehdään.

Eniten olen iloinen kuitenkin siitä, että jonkinlainen ratkaisu saatiin aikaan. Lähinnä siksi, että vaaleihin olisi ollut kovin ikävä mennä, jos minkäänlaista ratkaisua ei olisi saatu aikaan.