lauantaina, helmikuuta 17, 2007

Jakomäen yläastetta tarvitaan

Ystäväni Jakomäestä luovutti minulle Jakomäen Pyryn kunnallisaloitteen, jossa perusteltiin Jakomäen yläasteen tarpeellisuutta ja olen aloitteen kanssa aivan samaa mieltä. Mielestäni Jakomäen yläaste on säilytettävä monestakin syystä. Kehotan sinuakin laittamaan nimesi adressiin laadukkaan jakomäkeläisen peruskoulun puolesta osoitteessa http://www.adressit.com/peruskoulu

Syitä, miksi Jakomäen yläaste on säilytettävä, on monia. Ensinnäkin Jakomäessä asuu paljon lapsiperheitä ja koska lähelle tullaan rakentamaan vielä uusia asuinalueita, Jakomäen lapsimäärä tuskin pienenee. Elleivät päättäjät niin tahdo. Samoin, mikäli Helsinki haluaa pysyä kaikenikäisten kaupunkina, on sen turvattava laadukkaat opetus- ja päivähoitopalvelut.

Meille sosialidemokraateille kunnallisen, laadukkaan kouluverkon säilyttäminen on ennen kaikkea tasa-arvo ja oikeudenmukaisuuskysymys. Tästä syystä uskon ja toivon, että sos.dem. valtuustoryhmä ottaa asian hoitaakseen huolella ja katsoen asiaa oikeasti pitkällä tähtäimellä.

Vielä erityishuomiona monet kerrat Jakomäen yläasteen liikuntasalia käyttäneenä, minun on pakka yhtyä Jakomäen Pyry ry:n tekemään aloitteeseen ja todeta, että todellakin Jakomäen yläasteen liikuntasali ja sen yhteys uimahalliin on ainutlaatuinen, sitä tulee arvostaa ja se tulee säilyttää. Muistuttaen vielä siitä, että liikuntaharrastukset edistävät terveyttä ja yhteistyö Jakomäen yläasteen ja uimahallin välillä todella edistävät liikuntaharrastusta.

Ei kommentteja: