sunnuntaina, marraskuuta 16, 2008

Puoluevaltuuston kuulumisia

Toimin edelleen Sdp:n puoluevaltuutettuna ja tästä syystä sain olla äänessä ja vaikuutaa Sdp:n asioihin viikonloppuna Mikkelissä. Itse puhuin ihmiselle tärkeistä asioista Suomessa ja Euroopassa. Puheenvuoroni suuressa salissa on luettavana tässä blogissa. Lisäksi työskentelin kannanottovaliokunnassa ja kävin useita keskusteluja liittyen tulevaisuuden haasteisiin.

Sdp:n puoluevaltuuston kokouksessa oli hyvä henki. Keskustelussa puhuttiin asioista. Muun muassa lapsista, sosiaaliturvasta, työlisyydestä, taantumasta ja tavoista, kuinka taloudelliseen haasteisiin voitaisiiin jotenkin vastata. Tärkeäksi haasteeksi puoluevaltuusto asetti talouspolitiikan suunnan muuttamisen. Jutta Urpilainen puolestaan vaati työkalupakkia työllisyyden pelastamiseksi.

Puolueen toimintaa kehitetään, tulevaisuuteen katostaan ja valmistaudutaan ensi kesän EU-vaaleihin. Asetimme viisi ensiäämäistä EU-vaaliehdokasta ja etenkin Niko Korte teki minuun vaikutuksen persoonallaan. Onnea ehdokkaille ja tsemppiä vaalitantereelle.

Ei kommentteja: