torstaina, elokuuta 17, 2006

Eteenpäin on elämän suunta – eduskuntavaalitukiryhmäni 24.8 torstaina

Kuten jotkut valistuneet muistavat, ensi keväänä käydään eduskuntavaalit. Olen lupautunut olemaan ehdolla vaaleissa ja vaikkakaan asia ei juuri nyt tunnu prioriteettijärjestyksessä siltä ensimmäiseltä, niin hommat on hoidettava.

Elikäs seuraava eduskuntavaalitukiryhmäni pidetään 24.8 torstaina klo 17.30 Merihaassa. Elikäs, jos tämä kutsu tuntuu siltä, että mieli tekisi tulla paikallea, olet todellakin enemmän kuin tervetullut. Tarkemmat koordinaatit paikkaa koskien saa rimpauttamalla minulle (040 5224378).

Toivottavasti tapaamme pian.

P.S. Petterikin tulee paikalle

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että suunnittelet jo vaalikampanjaa, mutta eikö olekin niin, että et ole vielä virallisesti ehdokas?

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Ilman kampanjasuunnitelmaa ei myöskään tulla viralliseksi ehdokkaaksi, siksi työ pitää aloittaa ajoissa.

Maria kirjoitti...

Tsemppiä Mirka! Tunnen vaalipäällikkösi ja sitä kautta tiedät (todennäköisesti) minutkin. Eri piiristä ollaan joten hyvillä mielin sinua tsempitän - eihän sitä koskaan tiedä vaikka oltaisiin työkavereita joskus :-) Sä olet kyllä paljon pitemmällä tuolla politiikassa mutta perässä tullaan - oppimaanhan tänne ollan tultu, välillä otetaan selkään ja välillä taas tuuletettaan täysillä. Mutta kuitenkin aina eteenpäin positiivisella mielellä - niin sitä pitää!

Katri Söder kirjoitti...

Tsemppiä Mirka, hyvä että olet ajoissa liikkeellä vaalikampanjan kanssa.

Mirka kirjoitti...

Mukavaa, että olette intoutuneet kommentoimaan...

Työtä ei voi tehdä liikaa. joten parempi aloittaa ajoissa niin ei tarvitse harmitellä jälkeenpäin sitä, mikä jäi tekemättä. Itse asiassa nyt vaalistartti tuntuu jotenkin paremmalta kuin pitkään aikaan. Ehkäpä elämällä on tarkoitus tuoda aina eteen niin ikävää kuin jotakin hyvää.

Anonymous, olet oikeassa siinä, etten voi olla varma olenko varsinaisella listalla ehdokkaana. Lopullinen ehdokkuus varmistuu Helsingin demareissa jäsenvaalissa, joka on tunnetusti aina suuri haaste. Kuitenkin kaikki, jotka on asetettu ehdokkaiksi ovat ehdokkaita jäsenvaaliin asti. Elikäs tällä hetkellä ehdokkaita on reilummin ja jäsenvaalin avulla karsitaan ehdokkaiden määrä 21:een. Sitten vielä Helsingin sosialidemokraatit hyväksyvät listan.

Sitten asiasta kukkaruukkuun... :) Elämänmittaista opiskeluahan tämä poliittinen toiminta on. Tsemppiä Maria sinullekin ja oppimisen iloa.

Eipäs muuta kuin hippulat vinkumaan ja nyt todellakin positiivisella asenteella eteenpäin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Moikkis, Mirka,

Voimia sinulle muuttuvan elämäntilanteen pyörteeseen! Toivotan myös onnea lähestyvään jäsenvaaliin, jännätäänkin molemmat omissa vaalipiireissämme tulosta..

:-)

Terkuin,

Nesrin