keskiviikkona, huhtikuuta 20, 2005

VIISIKON JÄLJILTÄ KAHVINKEITIN KAAPISSA JA KOTONA MUUTTUNUT MIES

Tositeevee sarjat herättävät jatkuvaa keskustelua mediasta ja muutenkin. Ovatko ne hyvä vai huono juttu tai muuten vaan moraalitonta tai muuten epäilyttävää – ihmisten tirkistelynhaluun perustuvaa - toimintaa. Mielipiteitä on monia. Keskustelun ja ohjelmien runsaudesta huolimatta niin kauhean montaa ihmistä ei Suomessa ole, joka voi kommentoida asiaa omakohtaisesti.

Väitän, siis kokemuksesta, että ohjelmien avulla voi tehdä ihmeitä. Ihminen, jota ei voisi pukeutuminen, itsestään huolehtiminen, parranajo, vaatteet, muoti, trendit ja niin edelleen kiinnostaa sitten tippaakaan, voi muuttua. Tämä sama ihminen petaa nyt sängyn, ajaa partansa joka päivä, muistaa käyttää peiliä aamuisin, tuskastelee kun vaatteet ovat päivän aikana likaantuneet ja… jopa korjailee minun kaulaliinani asentoa. Muuta ei mahdu mieleen, kuin että ei voi olla totta.

On uskomatonta kuinka paljon mies – tässä tapauksessa oma mieheni – voi muuttua hetkessä. Lähes ylityöllistetty kahvinkeittimemme pääsi eläkkeelle kaappiin, kun viisikon hankkima espressokeittimemme pääsi tositoimiin. Nyt kahvista nautitaann, eikä mies enää kittaa sitä litratolkulla - laatu korvaa määrän tässäkin suhteessa. Petteri siis osallistui tähän Suomen Sillä Silmällä ohjelmaan ja Suomen Fab5 teki taikojaan. Petteri on pitänyt kuvauksista saakka linjansa. Mikä vielä kummallisempaa, ohjelman teko vaikutti meihin molempiin. Myös minä katson tiettyjä asioita toisella silmällä.

PS. Ruskeat seinät on oikeasti kiva juttu. Kiitos Fab5:lle minunkin puolestani – aika IHANAA (jopa ekstrakivaa ;) )

PPS. Katsoittehan siis Sillä Silmällä tänään? Ai et, tsekkaa ainakin www.nelonen.fi Suomen Silmällä sivu, Petterin jakso

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

yo bronx!!!

Anonyymi kirjoitti...

Vähän kyllä hirvitti katsoa ilmettäsi telkkarista niiden seinien suhteen... :D Fab5 vaan ei tiennyt (tai ainakaan julkisesti myöntänyt), että Petteri oli jo ennen "hienokäsittelyä" erittäin hurmaava ja taitava isäntä :)

Kiva kun äitisi muisti minuakin informoida ohjelmasta. Muuten olisin pudonnut sohvalta avatessani telkkarin - nyt ehdin parin tunnin ajan varautua yllätykseen ja tyydyin vain kikattamaan ja ihailemaan muutosta.

Terkkuja koko perheelle ja espressokeittimellenne,

Mirka kirjoitti...

Tervetuloa vaan maistamaan keittimen tuotteita ja ihmettelemään niitä seiniä livenä... Näkyillään!