maanantaina, kesäkuuta 18, 2007

Hikeä, iloa ja hulinaa

Halusimme eilen uuden ystäväni kanssa pitää mukavan retkipäivän ja suuntasimmekin poikkeuksellisesti asukaspuistoon, missä emme olleetaiemmin käyneet lasten kanssa. Reissusta tuli aikamoinen katastrofi aikuisten näkökulmasta, vaikka päivä taisi lasten silmin tarjota uusia elämyksiä ja kunnolla jännitystä.


Ensinnäkin kaikki lapsemme yksitellen hujahtivat, kuka milläkin leikkipaikan välineellä uima-altaaseen ja aivan kuin kruunatakseen koko ilon, pieni Niki poikani hyppäsi oikein mahalleen kellumaan altaaseen.


Onneksi vaaratilanteilta vältyttiin, vaikkakin melkein kaikki kävivät altaassa ja me aikuiset päivystimme lapsia silmä kovana.Kun sitten roudasimme litimärät lapset kotiin ja ohjasimme lämpimään suihkuun riemu oli taas katossa. Vaikkakin meille aikuisille tämä riemu tarkoitti tarkkaa valvontaa, kylpytarvikkeiden etsimistä ja ruoan laittoa.


Vaikka itsellä oli hikipinnassa, jotta kaikki toiminta pysyi hallussa,lapsilla oli hauskaa ja kiitos tuli minullekin ruokailun yhteydessä.No tällä kertaa ei kesä sade haitannut vesileikkejä. ;)

Ei kommentteja: