lauantaina, marraskuuta 19, 2005

Tippa linsissä

Puoluevaltuusto asetti tänään Tarja Halosen presidenttiehdokkaaksi. Seurasin tippa linssissä , kun ihmiset kävivät puhumassa kauniisti omista näkemyksistään siitä, miksi Tarja on juuri heidän ehdokkaansa. Jotenkin minusta tuntui siltä, että jokainen ylistävä sana oli täyttä asiaa. Tämän päivän puheenvuorojen parasta antia olivat Maria Guzeninan, Antton Rönnhomin, Tuula Petäkoski-Hultin ja Paavo Lipposen puheet.

Presidentti on yksinäisestä asemastaan huolimatta joukkuepelaaja. Hän on huippupelaaja maalintekijänä ja joukkueen yhteishengen luojana ja Tarja on todellakin ollut tätä. Tuntuukin siltä, ettei sanat oikein riitä kuvaamaan sitä, kuinka hyvä presidentti meillä on ollut ja toivottavasti tulee olemaankin vielä vaalien jälkeen.

Mieleeni nousi myös kysymys, entä jos Tarjaa ei valitakaan? Hetken pohdinnan jälkeen taistelumieliala alkoi kuitenkin kasvaa kuin ollaan tappiolla 0-1. Silloin on tehtävä maali tai oikeastaan kaksi, jotta voitto otetaan kotiin. Nyt siis palloa maalin ja Tarja jatkamaan! Jos et ole jo mukana vaalityössä, käypä ihmeessä ilmoittautumassa mukaan joukkueeseen.

Parhaan on hyvä jatkaa!

Tarjan ensimmäiset sanat virallisena ehdokkaana.
Puoluevaltuuston julkilausuma: Tarja Halonen -Koko kansan presidentti
Eero Heinäluoman ehdolleasettelusanat

Lue lisää www.sdp.fi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai oli "kaasuttaja"-Rönnholmin puhe hyvä. Muuten kyllä paska jätkä. Viittaan tässä Turun polttolaitosjuttuihin.

Terveisiä piipun juurelta!

Antton Rönnholm kirjoitti...

Tervehdys,

Kiitos mirkalle ystävällisistä sanoista! Ja jos polttolaitosasioista on jotain sanottavaa, otan mieluusti kommentteja nimellä (tai näin ilman, jos kantti ei kestä) blogiini tai sähköpostiini etunimi.sukunimi@abo.fi.

Paska saatan hyvinkin olla, mutta tuossa asiassa minulla ei olemitään hävettävää.

Antton

Anonyymi kirjoitti...

Thank you!
[url=http://odylfgoh.com/hrgn/aktc.html]My homepage[/url] | [url=http://pnkhrdof.com/gkoa/oxrm.html]Cool site[/url]

Anonyymi kirjoitti...

Great work!
http://odylfgoh.com/hrgn/aktc.html | http://dqedctuy.com/ojpq/nunv.html