maanantaina, heinäkuuta 17, 2006

Blogini vaikenee joksikin aikaa...

Elämäni onnistui yllättämään ikävällä tavalla. Tästä syystä tilanne on se, että tulevaisuuteni on avoin ja tietokoneella istumiseen ei ehkäpä ole enää mahdollisuutta. Lisäksi moni asia on niin arkaluontoinen, että vaikka itse voisinkin puhua niistä selkäsuorassa ihan missä vaan. En voi tehdä sitä läheisilleni, vaikka mieli tekisi.

Elikäs tilanne on nyt siis sellainen, että tere moro hei ja ehkä jossakin vaiheessa pystyn vielä kirjoittamaan asioista, mutta siihen asti heissulivei.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jopa rupesi pelottamaan kun luin meilisi? Oletko loukkaantunut liikenneonnettomuudessa?

Petri Mustakallio kirjoitti...

Mistä lieneekin kyse niin halaus ja voimia sulle!

Mirka kirjoitti...

Yllättävän pikaa täällä... No päivien kulusta ei juuri tiedä.

Pete voimat ja halaukset tulevat tarpeen ja sinulle anonymous en ole loukkaantunut fyysisesti.

Joka tapauksessa fakta on, että elämä ei ole aina helppoa. Ongelmat ja niiden mahdolliset seuraukset saattavat tulevaisuudessa näkyä avoimesti kaikille, ketä vaan kiinnostaa. Nyt ja jonkun aikaa ajattelin säilyttää asiat itselläni ja läheisilläni.

Esa Suominen kirjoitti...

Voimia Mirka. Toivottavasti asiat jarjestyvat. Ennemmin tai myohemmin niilla on tapana nain tehda.

Satu S. kirjoitti...

Voimia, tsemiä ja halauksia täältäkin!! Jos tarvitset kuuntelevaa korvaa, niin täällä on yksi korvapari ihan vapaana.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kaikki vielä hyväksi muuttuu, oli suunta sitten kumpi tahansa. Ollaan yhteyksissä.. Voimia ja hyvää oloa perhe Vironen-Klavérilta.

Katri Söder kirjoitti...

Lämmin halaus Mirka ja paljon jaksamista. Silloin kun minulla oli elämässä vaikeaa, sinä olit aina tukena. Mistä sitten ikinä onkin kyse, olen tukena ja kuuntelen jos vaan haluat. Nyt osaan jo kokemuksesta sanoa, että vaikka joskus tulee eteen tilanteita joissa tuntuu että tästä minä en selviä, niin aina sitä kuitenkin lopulta selviää. Sinä olet vahva ihminen jolla on positiivinen elämänasenne, se auttaa varmasti monien monttujen yli.